lördag 20 juni 2015

Glad elbils midsommar!

Det är midsommar och dags att läsa av elproduktion. En till ganska tråkig år backom oss med inte så värst mycket soldagar och så totalt sedan installation fick vi nästan 7000kWh:



Autoped NV – vintage elmoped är klart byggd. Fungerar så bra och stabil. Super rolig skapelse som kommer upp till 4mil/laddning och kan åka så snabbt som 50km/h. Fantastisk svårt att avstå köra så fort jag har 10-15minuter tid att hoppa på och njuta av vind i ansikte. Återstår att snygga några detaljer när jag hittar inspiration, annars 100% fungerande:



Laddhybriden fungerar som en klocka. Jag har idéer att bygga ett nytt objekt därför är pärlan annonserad och står till salu:



Ion elbil är fullträff sedan inköp. Uppfyller alla krav vi har för lokal transport. Kommer 12-13mil i sommar Sverige. Lätt att köra, bekväm, driftsäkert, ekonomisk, lättlastad och flexibelt. Har försökt att hitta ursäkt att bytta till något annat elbils objekt men hittar ingen. Kanske om någon kommer med bra bud… J




Glad midsommar och provkör elbil, det är så fantastisk gott att säga upp abonnemanget hos oljebolagen och sluta smutsa omgivningen!!!     



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar